Consulting

De Gussem Training & Consulting is behalve het geven van trainingen ook gespecialiseerd in het geven van consult en advies op velerlei vlakken van business materie.

Dit betreft zowel het aftoetsen en verfijnen van te nemen beslissingen i.v.m. het doorvoeren van veranderingen, de begeleiding bij het opstellen van een stappenplan of traject, het werven van personeel, outplacement, het ontwerpen van modelformulieren, het begeleiden van meetings, het geven van éénmalige voordrachten enz.

Advies kan gegeven worden op vraag van de klant of kan het gevolg zijn van een vage behoefte die nader dient bekeken te worden en onderzocht om in een concrete vorm of traject te plaatsen.

Bovendien kan De Gussem Training & Consulting advies verstrekken bij innovatie zoals de ontwikkeling van een frontdesk of een callcenter, de voorbereiding, de bestaffing en de daadwerkelijke opstart met een tijdelijke eerste begeleiding en bijsturing.

Staat u voor een reorganisatie of herstructurering van een afdeling of dienst? Ook hier kan De Gussem Training & Consulting u begeleiden bij een verantwoorde economische en sociale uitwerking. Bijkomend werken we, indien u dat wenst, het interne communicatieplan uit.

Kortom, of u nu uw ideeën wil toetsen, een concreet voorstel in alle discretie wil afwegen met een expert of u wenst een grondige (re)organisatie op punt te stellen die de evolutie van uw bedrijf of instelling ten goede komt, dan bent u bij De Gussem Training & Consulting aan het juiste adres.

Wilt u een doorlichting van een afdeling op efficiëntie, effectiviteit, rendement of bestaffing? Dan gebeurt dat door ons discreet en grondig. U krijgt een uitgebreid en gedetailleerd verslag, voorzien van de nodige adviezen om uw doelstellingen optimaal te realiseren.

Wij staan u graag met raad en daad bij om uw veranderingen te begeleiden vanaf de opstart, het uitwerken van het traject, de communicatie en de realisatie.