Wie is De Gussem

"De Gussem Training & Consulting betekent expertise in training, coaching, consulting en communicatie."

 

Norbert De GussemDe Gussem Training & Consulting betekent 25 jaar ervaring in het begeleiden van de interne communicatie in tal van bedrijven en organisaties zowel profit als non-profit, in het optimaliseren van veranderingsprocessen door het management maar ook in training, coaching, consulting en zelforganisatie van medewerkers en leidinggevenden.

De afgelopen jaren hebben wij een ijzersterke reputatie opgebouwd dankzij deze functionele expertise. De Gussem Training & Consulting is dan ook vooral gekend om zijn doeltreffende en praktijkgerichte aanpak. Norbert De Gussem geeft zijn kennis graag door aan medewerkers van zowel profit als non-profit en aanverwante organisaties.

Concreet betekenen deze 25 jaar ervaring voor de klanten een onmiddellijke verrijking op vlak van personeelsgericht handelen en denken, effectiviteit, zelforganisatie, klantgerichte communicatie en commercieel inzicht...

Voor elke vorm van training, begeleiding, coaching en consulting bent u bij De Gussem Training & Consulting aan het juiste adres.

Klaar om een training te volgen? Benieuwd hoe het er in de praktijk aan toe zal gaan? Neem dan nu contact en we gaan er samen voor.

De Gussem Training & Consulting, uw partner in training, coaching, opleiding, consulting, vorming en individuele begeleiding.